Дивовижна новорічна ялинка з'явилася на одній із центральних площ китайського містечка Чунцин.

30-метрову новорічну красуню виготовили із 47, 7 тисяч пластикових пляшок зеленого кольору. Щоб створити диво-ялинку китайським майстрам знадобилося понад місяць часу.

Повідомляється, що замовником ялинка стала одна із китайських фабрик, яка виготовляє безалкогольні напої.

Вгорі ялинки розмістили жовту зірку, а під нею примістили "біжучий" рекламний рядок. Місцеві жителі із задоволенням фотографують та знімають на відео таке пластикове диво. Зелена ялинка вдало вписалась у місцевий сірий ландшафт та викликає у жителів Чунцин лише позитивні емоції. Також ялинку прикрасили кількома білими сніжинками, які також виготовили з маленьких пластикових пляшок.

Читати також: Битва котів та собак проти ялинок (фото)

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше
Показати ще

Нагадаємо, у центрі Литви побудували 10-метрову пластикову ялинку, яку склеїли із 40 тисяч пляшок з-під газованої води. В Лондоні на залізничному вокзалі поставити ялинку, яку зібрали з конструктора Lego.