Режисер і фахівець з візуальних ефектів Філ Тіппетт зізнався в інтерв'ю Vice, що приймав LSD, працюючи в якості художника над фільмом "Зоряні війни: Епізод VI: Повернення джедая".

"Мені було добре. Але коли я повернувся на майданчик, я зрозумів, що перебрав", - поділився своїми враженнями Тіппетт.

Творчий внесок Типпетта в цю картину був оцінений Американською кноакадемією: 1984 року художник отримав "Оскар" за спецефекти. Другим "Оскаром" Типпетта нагородили за роботу у фільмі Стівена Спілберга "Парк Юрського періоду" (1993).

Читайте також: "Зоряні війни" в Україні б'ють рекорди

У новій картині Джей Джей Абрамса "Зоряні війни: Пробудження сили" Тіппетт відповідав за кілька анімаційних моментів.

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

У списку картин, для яких Тіппетт розробляв візуальні ефекти, "Індіана Джонс і Храм Долі", "Світ Юрського періоду", а також кіносага "Сутінки".

Нагадаємо, вже за декілька тижнів у Лондоні стартують зйомки наступного – восьмого епізоду всесвітньовідомого бестселера "Зоряні війни".

Зйомки нової частини фільму анонсував актор Джон Бойєга, який у сьомій частині грає штурмовика Фіна.