Сторінка в Facebook кандидата в президенти США Гілларі Клінтон за 16 годин після створення набрала понад 600 тисяч лайків. Понад два мільйони переглядів набрав відеоролик, у якому Гілларі заявляє про свій намір брати участь у президентських виборах 2016 року.

Гілларі Клінтон використовує різні інтернет-майданчики для спілкування з виборцями. Наприклад, у Twitter її оголошення про участь у виборах набрало 95 тисяч репост і 91 тисяч разів було додано до обраного. Сторінка Гілларі Клінтон в "Твіттері" існує вже два роки і зараз має більше трьох мільйонів користувачів.

Читайте також: Обама закликав скасувати санкції проти Куби

Про намір брати участь у президентських виборах від Демократичної партії США Гілларі Клінтон заявила 12 квітня. Вибори призначено на 8 листопада 2016 року. Обиратися на пост глави держави має право американець, який отримав громадянство за правом народження. Він повинен бути не молодшим за 35 років і прожити в США принаймні 14 років. Чинний американський президент Барак Обама не зможе переобратися на третій термін відповідно до 22 поправки до Конституції.