Британці залишились без електроенергії через безпрецедентні опади та паводки.

За повідомленням Daily Mail, на заході країни відбувається евакуація населення із районів Ланкашира та Йоркшира. Відомо також, що в Манчестері та Лідсі річки вийшли з берегів.

По всій Великобританії гідрометцентр постійно дає повідомлення про те, що зливи триватимуть і очікуються сильні паводки. Таких заяв було вже понад триста.

Читати також: Стихія розорила Закарпаття на 30 мільйонів

Військові допомагають евакуйовувати місцеве населення. Рівень води у всіх річках Великобританії рекордно піднявся. Через паводки понад 11 тисяч будинків в Рочдейлі залишилися без електроенергії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Лондоні із приводу сильних злив збирається урядовий комітет , який має представити план дій на найближчий час щодо катастрофи, яка захопила Великобританію.

До слова, повідомлення про постраждалих чи загиблих поки не надходило. Однак експерти вже заявили про колосальні суми збитків, спричинені підтопленнями по всій країні.

Нагадаємо, повадок у Великобританії є одним із найбільших за останнє десятиліття.