У американському штаті Каліфорнія тривають масштабні лісові пожежі. Жахливий момент переїзду через лінію такої пожежі відзняла на мобільний телефон голландська родина, повідомляє ВВС.

На ролику видно, що вогняні лінії буквально наступають з ліса на автошлях. Чорно-червоні кольори створюють враження, що авто рухається в справжньому пеклі, або ж це знімальний майданчик чергового голлівудського фільму про апокаліпсис на Землі.

Голландець Маакі Макс разом з дітьми потрапили у зону стихійного лиха, однак на власний страх і ризик вирішили продовжити подорож на авто.

У районі каліфорнійського міста Солімар Біч вогонь випалив вже 500 гектарів території. Людей з 60 будинків в цьому районі терміново евакуювали.

Читайте також: Торнадо у США вбило шістьох людей (відео)

Популярні новини зараз
Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Наразі боротися з вогнем не припиняють більш як 600 пожежників та спеціально обладнані гелікоптери. Через пожежі на певний час були заблоковані деякі федеральні траси, призупинено рух залізницею, залишається загроза для ліній електропередач, нафто- та газошляхів.

Інформації про загиблих немає. Але пожежникам ще мінімум три дні доведеться гасити полум'я. Головна проблема – це суха трава та сильні вітри, завдяки яким пожежі ніяк не вгамовуються.