В Німеччині чоловік загинув, підриваючи автомат з презервативами. Трагічний інцидент стався на Різдво, 25 грудня, під час невдалої спроби пограбування автомату.

Про це повідомляє поліція міста Шепінгена, пише ВВС.

29-річний чоловік і двоє його спільників заклали саморобну вибухівку в один з автоматів на тихій вулиці. Вони не встигли сховатися, і після вибуху жертві у голову влучив сталевий шматок з автомату.

Спільники відвезли пораненого до лікарні, але там від отриманих ран чоловік помер.

Найцікавіше, що персоналу лікарні розповіли, що травму чоловік отримав, впавши зі сходів. Але згодом один зі спільників зізнався поліції, що вони підірвали автомат з гумовими виробами.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Поліція каже, що ні грошей, ні презервативів з автомату не вкрали.

Читайте також: Дві тисячі підлітків побились на різдвяному розпродажі (відео)

Нагадаємо, нещодавно у Німеччині пограбували квартиру 66-річного африканського племінного вождя Тогбе Нгоріфії Сефаса Козі Банси. Грабіжники забрали всі чотири корони Сефаса Банси, а також спадкові золоті ланцюги. Причому, у Німеччині Банса досить популярний персонаж, він охоче бере участь у телешоу і випускає диски зі своїми піснями.