Сильні снігопади стали причиною перебоїв в авіасполученні Туреччини.

Так, найбільший авіаперевізник Turkish Airlines скасував 142 рейси в стамбульських аеропортах імені Ататюрка і Сабіхи Гекчен через несприятливі погодні умови, передає Reuters.

Компанія попередила, що така ж ситуація збережеться в найближчі дні, оскільки синоптики обіцяють тільки посилення снігопаду.

"Очікується, що слабкий снігопад, який прогнозується в Стамбулі 30 грудня, посилиться 31 грудня", - сказано в офіційному повідомленні на сайті компанії.

Читайте також: В Харкові паніка через снігопад (фото, відео)

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Більшість з скасованих рейсів - внутрішні, однак пасажири не зможуть відлетіти і до низки європейських та близькосхідних міст, зокрема, Гамбурга, Мюнхена, Мілана та Тегерана.

Відзначимо, що після по-весняному теплого грудня снігопади прийшли і в Україну. Вони вже стали причиною заторів у містах та низки дорожньо-транспортних пригод, подекуди, з людськими жертвами.