З першого дня 2016 року в американському штаті Техас вступає у силу новий закон. Кожен мешканець, який має відповідний дозвіл, може абсолютно відкрито ходити по вулиці зі зброєю.

Про це повідомляє The Independent.

Раніше люди, які володіли зброєю, були вимушені приховувати її від громадськості. У законодавстві були певні виключення, але вони стосувались в основному поліцію та мисливців. Відтепер будь-хто з техасців може покласти пістолет у кишеню або просто гуляти з ним по вулиці.

Зазначимо, цей закон влада штату ухвалила ще минулого літа, але лише сьогодні він набув чинності. Дозвіл відповідає американській конституції.

Читайте також: В Росії вбили сім'ю донецьких біженців з двома дітьми (фото)

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

У більшості штатах люди можуть мати зброю вдома. Виключенням є Іллінойс, Флорида, Нью-Йорк, Південна Кароліна, а також округ Колумбія, Американське Самоа, Північні Маріанські і Американські Віргінські острови.

Цікаво, що при таких законах рівень злочинності на диво низький у США.