У малайському міжнародному аеропорту "Пінанг" місцеві правоохоронці затримали з наркотиками громадянку України.

Вона намагалася провезти на територію Малайзії близько 2,1 кілограма кокаїну, передає The Star. Вартість такого обсягу наркотику на місцевому ринку оцінюють у 500 тисяч рінгіт, що складає близько 116 тисяч доларів.

Повідомляється, що 22-річна жінка прибула до Малайзії по туристичній візі транзитом через Дубай. Це її перша поїздка в цю країну.

Читайте також: В Італії продавали чай з кокаїном

Дівчина привернула увагу поліції своєю дивною поведінкою – її спіймали на виході з туалету. Під час огляду в неї знайшли чотири банки від шоколаду, у яких був схований кокаїн - 108 пакетиків, запакованих у обгортки від цукерок. Поліція вважає, що вона могла провезти наркотики у прямій кишці.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Аналіз крові українки показав вміст наркотичних речовин, дівчину взяли під варту. За наркотики у Малайзії передбачено смертну кару через повішення.