Відтепер у Туркменістані неможливо купити валюту у стандартних пунктах обміну та у банках. Для придбання доларів або євро необхідно отримати спеціальний талон у банківських установах.

Про це повідомляє "Мінфін".

Мешканці Ашгабату та інших міст країни отримують талони, на яких вказана назва банку та час, у який можна туди завітати та купити іноземну валюту. Долари більше не продають у спеціальних віконцях. Таке рішення допомогло позбавитись величезних черг.

Однак черги з'явились у пунктах видачі талонів. Люди з вечора стають у них, щоб отримати завітний папірець аж наступного дня. Також відомо, що талони видають не усім підряд. Лише половина туркменів може їх отримати за певними критеріями.

Читайте також: У Чечні вбили викладача університету

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що перед Новим роком американська валюта почала зростати в багатьох країнах. У Росії вартість долара побила черговий історичний мінімум.