Для 32-річної мешканки столиці РФ Новий рік ледь не став останнім святом у житті. Вона та її коханець вирішили зробити інтимне життя більш цікавим та використали наручники.

Про це повідомляє Daily Mail.

Партнер власниці квартири, який був одружений, прикував коханку до великого металевого стільця. Від великої кількості алкоголю вони заснули, а коли прокинулась жінка, у квартирі не було нікого.

Горе-коханець побоявся зустріти родичів партнерки і втік з приміщення, залишивши подругу прикутою до стільця. Лише 2 січня до неї завітав брат та побачив дивну картину. Для звільнення родички довелось викликати рятувальників.

Вони з правоохоронцями прибули до місця збочення та звільнили потерпілу. Проти її партнера кримінальну справу не заводили, адже усе відбувалося за спільною згодою.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Читайте також: Москвич помер після вісьмох пляшок горілки

У новорічну ніч мешканець того ж самого міста помер після зловживання алкоголем. 55-річний чоловік самотужки випив вісім пляшок горілки.