Мешканці турецького міста Стамбул зраділи першому снігу, який випав напередодні Нового року. Люди вийшли на вулиці ліпити сніговиків та скульптури. Вбрали їх у весільні та національні костюми.

Про це пише Gazeta.ua.

"Зліплені з місцевим колоритом та гумором, вражають різноманіттям. Тут вам і султани, і наречені, і футбольні фани, і навіть один йєті. Однак є і ті, хто закликає покинути це гріховне діло і зі снігy нічого не ліпити", - пише Ольга Еге, котра живе у Стамбулі 3 роки.

Знайшлися і прихильники чорного гумору, які зобразили зі снігу поховальну процесію. Світлинами діляться в соцмережах.

Нагадаємо, сильні снігопади стали причиною перебоїв в авіасполученні Туреччини.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Читайте також: Полтавські ремонтники уклали асфальт на сніг (фото, відео)

Так, найбільший авіаперевізник Turkish Airlines скасував 142 рейси в стамбульських аеропортах імені Ататюрка і Сабіхи Гекчен через несприятливі погодні умови, передає Reuters.

Компанія попередила, що така ж ситуація збережеться в найближчі дні, оскільки синоптики обіцяють тільки посилення снігопаду.