У російському місті Єкатеринбург прорив трубопроводу діаметром 500 мм викликав надзвичайну ситуацію. Відразу кілька автомобілів і маршрутка опинилися в "крижаній пастці".

Про це повідомляє управління МНС Росії у Свердловській області.

Як пишуть у повідомленні, в результаті аварії тимчасово призупинено рух автотранспорту на перехресті вулиць Малишева та Східної (під мостом). Там в крижаний полон потрапило декілька траспортних засобів.

Щоб звільнити автомобілі, рятувальникам довелося скористатися краном-маніпулятором.

Ситуація в Єкатеринбурзі виникла через сильний мороз. Зараз там мінус 26.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Читайте також: В Україні на Різдво перекриють дороги

Нагадаємо, 4 січня ожеледь став причиною масового ДТП в Санкт-Петербурзі. У Ломоносовському районі зіткнулися чотири легкові автомобілі і рейсовий автобус. За годину кількість учасників аварії зросла до п'яти - через слизьку дорогу в стоячий автобус врізалися ще три машини.

До слова, новорічні морози перетворили на крижану скульптуру Манявський водоспад, розташований в Богородчанському районі Івано-Франківської області.