Автосалон в Детройті є найбільшим подібним заходом в Північній Америці, і одночасно найпершим за часом проведення в кожному календарному році, пише "Автоцентр".

Традиційно у перші два дні автошоу в виставковий центр Кобо допускаються представники преси. Далі з експонатами виставки будуть знайомитися фахівці автомобільної галузі. А з 16 по 24 січня виставка буде доступна для широкої громадськості. Автошоу проводиться в Детройті з 1907 року, а з 1989-го воно має статус міжнародного.

Очікується, що в нинішньому році на виставці відзначать свій світовий дебют більше 40 новинок. Серед прем'єр найбільший інтерес представляють нові покоління седанів Mercedes-Benz E-Class і Volvo S90, перший представительно люксового бренду з Кореї - Genesis G90, а також відроджений флагман бренду Lincoln - представницький седан Continental.

Традиційно, на відвідувачів чекає знайомство з цікавими концептуальними моделями. Наприклад, Acura Precision, Buick Avista Coupe, Kia Telluride, VW Tiguan GTE Active.

Читайте також: Жінки в паранджі позували на автошоу (фото)

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Особливий інтерес до останньої моделі. По суті, це буде видозмінений прототип Volkswagen Tiguan GTE, який показували восени на автосалоні у Франкфурті. Але зміни досить важливі. Наприклад, дорожній просвіт автомобіля збільшився з 180 до 226 мм, кути в'їзду й з'їзду складають тепер 26,1 і 29,9 градуса відповідно. Крім того, автомобіль отримав захист бамперів і порогів, а також збільшені колісні диски, "взуті" у внедорожную гуму.