Через трагічний випадок з ліфтом в елітному московському ЖК "Червоні вітрила" загинула дочка відомого радянського телеведучого Євгена Кочергіна - Ірина Володіна. Про це повідомляє МК з посиланням на джерело в правоохоронних органах. Також інформацію підтвердив виданню сам Кочергін.

Ірина Володіна загинула, впавши з висоти 7-го поверху, коли під її ногами провалилася підлога кабіни ліфта. У жінки залишилося двоє дітей.

Кочергін був знаменитим диктором на радянському телебаченні. Він вважався учнем легендарного диктора Юрія Левітана. У серпні 1991 році саме він у програмі "Час" оголосив про відставку генерального секретаря ЦК КПРС Михайла Горбачова і введення надзвичайного стану (ГКЧП) в СРСР.

Раніше повідомлялося, що в московському елітному житловому комплексі "Червоні вітрила" в шахті ліфта знайшли тіло людини. За попередніми даними, чоловік загинув після того, як у ліфті провалилася підлога.

Читайте також: Обірвався ліфт з 6-річною дитиною (відео)

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Кабіна ліфта в цей момент також перебувала на сьомому поверсі. Житловий комплекс "Червоні вітрила" на Авіаційній вулиці в Москві складається з п'яти будівель. Він вважається житловим комплексом преміум-класу. Раніше в Москві в одному з житлових будинків також обірвався ліфт. У кабіні якраз перебувала пасажирка. Аварія сталася в п'ятиповерховому будинку. Рятувальники дістали з шахти ліфта постраждалу.