"Бізнесмен із США Крістіан де Будуар хоче знести куплену ним в 2014 році за 10 млн доларів віллу в Майамі, приналежну колись колумбійському наркобарону Пабло Ескобару", - повідомляє AFP.

Так власник маєтку планує знайти під ним гроші, золото і "будь-які інші скарби". "Ми зібрали команду для пошуку з кращих працівників, там є дуже різні люди, - у них металошукачі, гідролокатори і всі інші види пристроїв, які допоможуть дізнатися, що там приховано", - заявив де Бердуар.

Він не виключає, що після знесення будинку там можна знайти що завгодно: "готівка, золото, прикраси або трупи". "Ескобар ховав гроші у всіх своїх будинках", - додає бізнесмен.

Читайте також: Житло в Швейцарії падає в ціні вперше за 17 років

Підготовка будівлі до знесення почалася в понеділок, процес демонтажу займе від двох до трьох тижнів.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

У свою чергу, ряд західних видань нагадує, що Ескобар дійсно використовував всі свої будинки, щоб ховати там готівку.

Пабло Ескобар - колумбійський наркобарон і політичний діяч. Свій статок, який в 1989 році журнал Forbes оцінив більш ніж в 1 млрд доларів, він заробив на наркобізнесі. 44-річний Ескобар помер в 1993 році в ході перестрілки з співробітниками правоохоронних органів.