Відомий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, який раніше отримав приз кінопремії "Золотий глобус", названий Гільдією кіноакторів США кращим актором року за головну роль у фільмі "Легенда Г'ю Гласса".

Про це повідомляється на сайті премії.

У категорії "Краща актриса" нагороду отримала Брі Ларсон за головну роль у картині "Кімната". За кращий акторський склад нагороджено фільм режисера Томаса Маккарті "У центрі уваги".

Читайте також: В очікуванні "Оскара": кращі ролі Леонардо Ді Капріо (фото)

Кращими виконавцями другого плану актори стали Ідріса Ельбу за роль в картині "Безрідні звірі" і Алісию Вікандер за роль вчителя у фільмі "Дівчина з Данії".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Приз в номінації "Кращий акторський склад драматичного серіалу" журі втретє віддало "Абатство Даунтон". За кращий комедійний склад актори також знову відзначили серіал "Помаранчевий - хіт сезону".

Нагадаємо, букмекерська контора William Hill визначилась з фаворитами на цьогорічний "Оскар". На думку британців, виконавець головної ролі у "Легенді Г'ю Гласса" Леонардо Ді Капріо однію рукою тримає золоту нагороду.