Віце-прем'єр Росії Дворкович заявив, що російські чиновники підтримують відкриття мережі ресторанів "Їмо вдома!", яку ініціювали брати Микита Михалков і Андрій Кончаловський.

Раніше відомі режисери написали звернення до президента Росії Володимиру Путіну з проханням надати підтримку, а також розглянути пропозицію в контексті імпортозаміщення.

Читайте також: Кончаловський і Михалков створять альтернативу McDonald`s

Дворкович зазначив, що глава держави доручив російським чиновникам всіляко сприяти реалізації проекту, що означає також підтримку на рівні регіонів, Росспоживнагляду і Россільгоспнагляду.

Екс-мер Москви Юрій Лужков уже висловив готовність постачати продукти та м'ясо для мережі ресторанів "Їмо вдома!".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Режисери підкреслили, що такий проект надасть конкуренцію американським фаст-фудів і буде позитивно впливати на російський ринок. Обличчям проекту взяли дружину старшого брата, Андрія Кончаловського, Юлію Висоцьку, яка веде програму з подібною назвою.