Нову партію "добровольців" для відправки на Донбас готують у Єкатеринбурзі. Майже всі 30 осіб - ветерани спецназу.

Про це повідомляє ТСН.

"Не за Донецьк або Луганськ їду воювати, там ті ще вояки... Я їду захищати свою Батьківщину від американців і європейців, які там зараз воюють проти Росії руками "правосєків", - розповів один із майбутніх бойовиків "республіки".

Читайте також: У Харківській області викрили центр фінансування ЛНР

Серед чергової партії найманців - чоловіки у віці від 25 років. Деяким вже за 40, проте майже всі вони служили в армії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Їх збирав голова місцевого Фонду ветеранів спецназу і колишній командир спецпідрозділу МВС Володимир Єфремов. Після того, як група його найманців втекла з Луганщини, відправляти росіян вирішили до бойовиків у "ДНР".

На Схід України вони виїжджатимуть двома групами. Першими поїдуть ті, хто вже готовий - має повне екіпірування. Неподалік від кордону їх зустрінуть інші найманці та довезуть до Донецька.

Другу складуть ті, хто з якихось причин не може їхати відразу. Вони чекатимуть на допомогу "спонсорів" - на дорогу та екіпіровку.

Під час набору росіян в ряди бойовиків трапились двоє нестандартних "добровольців". Один із них планував їхати на війну, щоб втекти від виплати аліментів колишній дружині, іншого звинуватили у шпигунстві. Вирішили, що він - прихильник "Правого сектора".