У вівторок, 19 квітня, в самому центрі столиці Афганістану Кабулі прогримів потужний вибух.

Точних даних про можливі жертви і постраждалих наразі не надходило. За інформацією очевидців, біля будівлі американського посольства чутні звуки сирен, в небі видно дим.

Пізніше Reuters поінформував, що президент Афганістану Ашраф Гані заявив, що напад було направлено на офіси головного агентства безпеки Афганістану.

Читайте також: Новий вибух у Пакистані: є жертви

У президентському палаці рішуче засудили теракт та повідомили, що кілька людей були вбиті. За словами прес-секретаря лікарні швидкої допомоги в Кабулі, в даний час в установу надійшло вісім поранених афганських солдатів.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Варто відзначити, що в останні місяці ситуація в Афганістані помітно погіршилася. Радикали з руху "Талібан", які раніше займали великі території в сільських районах, наступають на великі міста. Крім того, в Афганістані зростає вплив бойовиків ІГІЛ.