Один з ватажків моджахедів Моххамад Асіф Азімі дав кілька порад українцям, як перемогти Росію. Радник глави уряду Афганістану зазначив, що народ України має проявити єдність у боротьбі проти агресивного сусіда.

"Коли ми воювали з СРСР, ми були єдині, і нас підтримував світ. Росія думає про себе, це її звичка - нападати на слабких", - сказав Азімі.

Моджахед переконаний, що Росія не буде діяти так само, як в Афганістані. Водночас він підкреслив, що українці не повинні повністю довіряти США, у яких всюди є особистий інтерес. Також необхідно звільнити з державних органів усіх корупціонерів і прихильників Росії.

Читайте також: Фото дня: Путіна прирівняли до Гітлера

Нагадаємо, що колишній ватажок сотні моджахедів Хекматулла Хекмат Задран заявив, що не можна допустити громадянської війни в країні, яка призвела до тяжких наслідків в Афганістані.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще