Голова Партії незалежності Британії (UKIP) Найджел Фарадж програв вибори до британського парламенту. Політик відомий своїм лояльним ставленням до президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє The Guardian.

Фарадж програв на окрузі у графстві Кент своєму супернику з правлячої консервативної партії Крейгу Маккінлі. Різниця між кандидатами була у дві тисячі голосів, хоча Фараджу пророкували перемогу.

Одразу після поразки, він заявив про відставку з посади голови партії, виконавши свою передвиборчу обіцянку.

На загальних виборах у Британії партія UKIP змогла отримати тільки одне місце у парламенті. Проте Фарадж все ще залишається депутатом Європарламенту від UKIP.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Видання Politico зазначає, що поразка Фараджа відобразиться і на його партії. Вплив UKIP у Європарламенті значно зменшиться.

Фарадж очолює у Європарламенті так звану "групу друзів Путіна". Він неодноразово заявляв, що Путін "лідер, який викликає захоплення".