Інструктора в американському місті Сан-Дієго можуть звинуватити за вбивство моряка під час навчання. Він проводив тренування для кандидатів в тактичний підрозділ Сил спеціальних операцій ВМС - "морських котиків".

Про це повідомляє CBS 8. У ході слідчих дій з'ясувалося, що 21-річний Джеймс Лавлейс "загинув шляхом утоплення", а через нещасного випадку під час навчання. Трагічний інцидент в місті Коронадо, штат Каліфорнія.

Під час виконання однієї з вправ на тренуванні у молодої людини виникли складності. "Морським котиків" необхідно було перетнути водну перешкоду в уніформі і окулярах для підводного плавання.

Читайте також: Хлопчик отримав £11 млн компенсації за помилку лікарів

Під час цього складного випробування один з інструкторів неодноразово "підтоплює" Лавлейс. Через деякий час курсант втратив свідомість у одній з кромок басейну. Моряка доставили в лікарню. Медики констатували смерть військовослужбовця.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще