Газета Народно-визвольної армії Китаю "Цзефанцзюнь бао" дала зрозуміти, що президент Росії Володимир Путін і його команда - шахраї.

Про це написав російський політолог Андрій Піонтковський у своїй колонці на сайті "Каспаров.ру".

За його словами, китайське видання підбило підсумки дискусії, яка розгорнулася в китайському суспільстві з приводу повного ігнорування в офіційних ЗМІ параду на Червоній площі 9 травня 2015.

Читайте також: Гонтарева уклала валютну угоду з Китаєм на $ 2,4 мільярда

"На думку "Цзефанцзюнь бао" Голова Сі вів під час свого візиту в Москву дуже важливі для Китаю переговори з північними варварами, але це зовсім не означає, що китайському телебаченню слід було демонструвати його на параді разом з шахраями", - ідеться у колонці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 9 травня на Червоній площі в Москві відбувся парад, присвячений 70-річчю перемоги у Великій Вітчизняній війні, який став найбільшим в Росії з часів розвалу Радянського Союзу.

Під час параду Путін постійно спілкувався з главою Китаю Сі Цзіньпіном, якого він посадив по праву руку від себе. Від решти президентів господар Кремля віддав перевагу "відгородитися".

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв виявився відокремлений від Путіна ветераном, а президент Індії сидів на відстані трьох осіб.