Очевидці повідомили про трьох озброєних нападників в Олімпійському торговому центрі в Мюнхені. Як інформує на своїй сторінці в Тwitter департамент поліції Мюнхену, свідки події повідомили про трьох різних людей зі зброєю. Поки що не вдалося затримати жодного учасника нападу. Наразі поліція оглядає місце події і встановлює точну кількість жертв.

Як повідомив Лентач, один зі стрільців застрелився при спробі затримання.

Крім того, грузинський експерт Олег Панфілов повідомив, що багато жителів Мюнхена пропонують нічліг співгромадянам, які застрягли в центрі міста через спецоперації і не можуть потрапити до себе додому.

Очевидець стрілянини в Мюнхені розповів каналу RTL: "Злочинець прокричав "Срані іноземці!". На ньому були військові черевики". Інший очевидець повідомив, що нападник кричав "Я - німець".

У місті триває спецоперація, поліція просить уникати публічних місць. Стрілянину кваліфікують як теракт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир
Показати ще

В мережі з'явилось відео, на якому чоловік дістає пістолет і просто починає стріляти по перехожим:


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невідомий відкрив стрілянину в Олімпійському торговому центрі в Мюнхені. Поліція підтвердила, що в результаті стрілянини загинули кілька людей, проте поки цифри не уточнювалися. Поліція розшукує підозрюваних, поки офіційно не повідомляли ні про кількість нападників, ні де вони можуть перебувати. Влада міста закликає уникати людних місць.

У Мюнхені оголошено надзвичайний стан.