Портал про фанатів ultras-tifo.net повідомив, що близько 80 українських уболівальників заарештували в Жешові на шляху до Варшави, де відбудеться вирішальний поєдинок Ліги Європи між "Дніпром" і "Севільєю".

Інформація щодо інциденту залишається не підтвердженою.

Крім того, фанати польського клубу "Шленськ" напали на ультрас "Севільї", коли іспанці прямували на фінал. Кажуть, ультрас повністю розбили автомобіль уболівальників андалузійців. Поліція прибула на місце інциденту.

Раніше стало відомо про те, що Польща видала українським футбольним фанатам понад 2,5 тисяч віз для відвідування фіналу Ліги Європи.

Матеріал по темі: Футбольним фанатам спростили отримання шенгенської візи

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що ультрас "Дніпра" врегулювали конфлікт з керівництвом клубу щодо квитків на фінал Ліги Європи. Перед цим вболівальники дніпропетровців написали відкритий лист клубу, в якому звинуватили керівництво фіналіста турніру в тому, що їх позбавили повноцінної можливості купити квитки на матч проти "Севільї" 27 травня.