За результатами опитування соціологів Левада-центру, 29% росіян позитивно ставляться до того, щоб проросійскі бойовики брали активну участь у політиці Росії. 7% опитаних ставляться до такої ідеї виключно позитивно, ще 22% - скоріше позитивно.

Водночас 16% респондентів украй негативно сприймають цю ідею, 27% скоріше негативно і 29% не змогли визначитися з відповіддю.

Респондентів також спитали про їхнє ставлення до колишнього лідера бойовиків "ДНР" Ігоря Гіркіна. Трохи більше чверті опитаних знають його, а 73% не змогли нічого сказати про нього.

Читайте по темі: Захарченко боїться виїжджати за територію "ДНР"

Серед тих, кому відомий "Стрєлков", 8% захоплюються бойовиком, 21% відчувають симпатію, 26% відгукуються про нього непогано і стільки ж людей байдужі до нього.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

4% ставляться до Гіркіна з недовірою, 3% не можуть сказати нічого доброго, 1% відчувають до нього апатію і в менш ніж у 1% він викликає огиду. 12% респондетів вирішили утриматися від відповіді.