Щонайменше 96 осіб загинуло внаслідок вибуху на автозаправці, який стався у столиці Ґани Аккрі. За даними пожежників, він стався внаслідок нещасного випадку. Вибух спричинило займання вантажівок, які стояли на розташованій неподалік стоянці.

Про це повідомляє Еuronews.

У момент вибуху на автозаправці перебувала багато людей. Вони ховалися від зливи. Десятки з них опинилися під руїнами. Існують побоювання, що кількість жертв лише зростатиме, оскільки тривають пошуки тіл.

Президент Гани Джон Магама відвідав спалену автозаправку та закликав людей зберігати спокій.

"Утрата життів – катастрофічна, майже безпрецедентна. Давайте дамо міській владі та надзвичайним службам виконувати свої обов'язки, але відтак ми мусимо добре обговорити, як зробити, щоби це не повторилося", - зазначив глава країни.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: У Китаї врятували 13 людей з теплоходу, що затонув

Трагедія сталася під час зливи, яка триває два дні. Багато мешканців Аккри через неї залишились без даху над головою.

Потоки води зносять автомобілі. Багато доріг затоплені. Через зупинку руху деякі мешканці столиці змушені були провести ніч в авто. Аккра наразі залишилася без електричного струму.