Електрокар Ford Focus Electric на базі моделі Focus презентує американська компанія Ford на автошоу в Лос-Анджелесі. Тоді ж будуть оголошені його технічні характеристики та стане відома вартість.

Він буде пілотною моделлю ряду електрокарів і гібридів, що будуть випущені автовиробником уже через два роки, пише Svopi.

Повідомляється, що електричний хетчбек з ходовим запасом понад 160 кілометрів обладнають новою батареєю зі збільшеною потужністю до 33,5 кіловат. У компанії Ford сподіваються, що їх новинка складе гідну конкуренцію Hyundai Electric і Nissan Leaf.

Читайте також: Airbus запустить літаюче таксі у наступному році

Focus Electric матиме опцію швидкої зарядки і систему Brake Coach. Вона спрямована на оптимізацію процесу гальмування. Зовнішній вигляд електрокара дещо змінений завдяки новим елементам.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Автовиробник збирається створити відразу кілька варіантів моделі Focus Electric.

У продаж електроавтомобіль компанії Ford надійде вже в грудні поточного року.

Нагадаємо, найвідоміший виробник електроавтомобілів Tesla показав свою гігантську фабрику.