Президент Туреччини Ердоган - чудовий приклад того, як людина перетворюється на диктатора на кшталт Володимира Путіна. Туреччина дозріла-таки до "остаточного вирішення курдського питання", повідомляє журналіст Аркадій Бабченко у facebook

"Турецька армія геть забула про "Ісламську державу", наступ іде тільки на курдів - строго на південь від кордону. Авіація бомбить американських союзників так, що аж тріски летять - мирні жителі гинуть десятками.

Курди теж огризаються: спалили вже кілька турецьких танків. Що цікаво, використовують для цього німецькі та російські ПТУРи", - пише журналіст.

Він також зазначив, що фактично султан Ердоган (глава країни, що входить до НАТО) зараз діє заодно з халіфом Ібрагімом (терористом, що керує "Ісламською державою").

"Американці, до речі, не роблять нічого. Світова преса теж, в основному, мовчить, бо ніхто більше нічого не розуміє", - підсумував Бабенко.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ердогана з Путіним помирили кримські татари.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще