Газета The New York Times вийшла з друку з найкоротшою статтею. Вона складалась лише з одного слова, не рахуючи заголовка.

Матеріал опублікували, як в друкованій версії видання, так і електронній. Стаття має назву: "Коли мене помилково додають в ланцюжок електронних листів, чи повинен я натиснути "Відповісти всім" і попросити прибрати мене з листування?". В статті вказувалось одне слово - "Ні".

Під статтею міститься додаток в якому вказувалось, що написанню статті посприяла внутрішня поштова система The New York Times. В електронній версії матеріалу слово "Ні" містить посилання на pdf-документ із роз'ясненнями. Автор матеріалу Деніел Віктор розповів, що на його пошту випадково прийшло групове листування, яке призначалося не йому. В таких ситуаціях одержувач тут же тисне кнопку "Відповісти всім" й пише "Будь ласка, видаліть мене з цього листування". Після цього починають писати й решта, закидаючи одне одного десятками непотрібних повідомлень.

Журналіст наголошує, що це лише погіршує ситуацію. Він додав, що необхідно просто вимкнути функцію сповіщення й не отримувати більше повідомлень з цього листування.

Підготував: Олександр Майер

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще