Глава Кишинева Дорін Кіртоаке вчора на засіданні запропонував з'єднати столицю Молдови з Одесою тролейбусним маршрутом. Його створять заради оздоровлення дітей.

Про це повідомляє молдавський портал "Realitatea.md".

Нещодавно в Кишиневі для тролейбусів закупили нові акумулятори. Один з них після поновлення зміг доїхати до аеропорту і назад.

"Я підрахував, що якщо наші колеги з Бендер і Тирасполя дозволять зарядити акумулятори, то транспорт зможе проїхати ще більше", - заявив мер.

До того ж, за словами Кіртоаке, можна поставити в тролейбус запасну батарею. Відстань між Одесою і столицею Молдови становить 171 кілометр.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Жителі Одеси вже почали жартувати над сміливою ідеєю кишинівського міра. У соцмережах активно поширюють мем "Сьогодні запустимо тролейбус Кишинів-Одеса, а завтра Нью-Йорк-Одеса!"