Французька поліція затримала двох підозрюваних у причетності до атаки на редакцію сатиричного журналу "Charlie Hebdo" і магазин кошерних продуктів в Парижі. Їх заарештували 16 і 17 червня.

Про це повідомляє французьке видання "Le Parisien".

Одного з підозрюваних згадував ісламіст Амеді Кулібалі, обвинувачений у цій справі. Другого ідентифікували через кілька годин.

Читайте також: Charlie Hebdo висміяв Путіна (фото)

Нагадаємо, 7 січня в результаті нападу ісламістів на паризький офіс редакції французького журналу "Charlie Hebdo" загинули 12 осіб. Безліч людей по всьому світу виходили на мітинги, щоб підтримати працівників сатиричного журналу. До редакції надійшло близько 4,3 мільйона євро пожертвувань. Перше число видання, яке вийшло після нападу, розійшлося рекордним накладом вісім мільйонів примірників.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще