Американський комік Деніел Вітні, більш відомий як Ларрі-кабельник, виявився небезпечним армреслером. Він зламав руку військовому на ім'я Джон О'Коннелл.

Як повідомляє TMZ, Ларрі-кабельник дивився футбольний матч в одному з барів та вирішив помірятись силами з молодим хлопцем. Дружній спаринг закінчився для хлопця сумно - перелом плечової кістки.

Після перемоги Кабельнику було не смішно - його опонента терміново відвезли до лікарні. Учасники "кумедного" бою обмінялись повідомленнями у соцмережах. Ларрі заявив, що більше ніколи не займатиметься армрестлінгом, а Джон подякував коміку за шрам на усе життя.

Портал "Знай.ua" писав, як гравець з австралійського футболу Мітч Волліс вдарив ногою по іншій нозі, переплутавши її з м'ячем, та зламав кістки.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще