Сьогодні, 22 червня, терорист-смертник підірвав себе в автомобілі поряд із будівлею парламенту. Ще кілька бойовиків зайняли позиції в сусідній будівлі.

Силам безпеки вдалося відкинути бойовиків. Останні сховалися в недобудованому приміщенні, поліція його оточила. Про це повідомив речник МВС Седік Седіккі. Також він наголосив на тому, що наразі всі депутати парламенту вже в безпеці.

Читайте також: Внаслідок атаки талібів на готель загинули 14 людей

Відповідальність за скоєний напад одразу взяли на себе таліби.

"Ми розпочали атаку на парламент, коли там були важливі збори з нагоди представлення міністра оборони країни", - повідомив у телефонній розмові представник руху "Талібан" Муджагід Забіулла.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також сьогодні таліби захопили один із районів у північній провінції Кундуз. Днем раніше сотні бойовиків пробилися до адміністративного центру сусіднього району Чардара.