Перші 12 студентів КНУ ім. Шевченка отримали дипломи в університеті ім. Адама Міцкевича в Познані. Магістранти навчалися за програмою подвійних дипломів. Тобто позмінно два роки - в Україні і в Польщі.

Про це повідомляє прес-служба КНУ ім. Шевченко.

Також у ВНЗ заявляють, що студенти вивчали такі предмети як реклама, журналістика, управління бізнес-комунікаціями. Починаючи з наступного навчального року додатково вони зможуть вивчати спортивну журналістику і управління спортом.

Також 10 студентів економічного факультету дипломувались в італійському університеті Мачерата. Учні вивчали міжнародні економічні і торговельні відносини.

Читайте також: Російські виші кличуть абітурієнтів із "ДНР" і "ЛНР"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зокрема, київський університет підписав угоду про співпрацю з 5 французькими університетами. Цілком імовірно, що установи також стануть учасниками програми подвійних дипломів.

Договір підписали у співпраці з Міносвіти України з Університетом міста Ле Ман, Університетом міста Канн і Вищою національною школою передових технологій Парітек. Також у цьому списку значиться Вища політехнічна школа в Парижі і Паризький національний інститут східних мов і цивілізацій.