Головна пропагандистська програма Росії "Вести недели" з Дмитром Кисельовим стала лауреатом національної премії ТЕФІ-2015 в номінації "інформаційна програма". На це звання також претендували "Воскресное время" и "Главное".

Про це повідомляє інформаційне агенство ТАСС.

Урочиста церемонія нагородження переможців престижного телевізійного конкурсу в категорії "Вечірній прайм" проходила в "Останкіно".

"Вести недели" роблять блискучі репортери й кореспонденти", - зазначив Кисельов коментуючи цю нагороду.

Також він наголосив, що кожна людина, яка з'являється в програмі "відповідає головою за те, що говорить і показує".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте також: Франція заарештувала рахунки і майно Russia Today і ТАСС

Крім того, російські телевізійники відзначили видатного українського актора Богдану Ступку за роль у фільмі "Одного разу в Ростові". Це багатосерійний драматичний телевізійний художній фільм режисера Костянтина Худякова. Він заснований на реальних історичних подіях, що відбувалися в СРСР. Зняли його у 2012 році.

Нагадаємо, ТЕФІ це російська національна телевізійна премія за досягнення в області телевізійного мистецтва. Її заснував фонд "Академія російського телебачення". "ТЕФІ" є російським аналогом американської премії "Еммі".