Понад 500 осіб отримали поранення і опіки різного ступеня тяжкості в результаті вибуху в аквапарку тайванського міста Сіньбей.

Про це повідомляє УНІАН, із посиланням на уточнені дані служби охорони здоров'я острова.

Раніше повідомляли про 228 жертв.

Постраждалих доставили у 21 лікарню та надали медичну допомогу. Серед них - двоє іноземців і четверо туристів з материкової частини Китаю.

Читайте також: Вибух в аквапарку на Тайвані: 200 постраждалих

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомив раніше новинний портал Сіна, один чоловік помер від травм, отриманих під час вибуху.

Поліція затримала і допитує організаторів заходу. На місці події побував мер Сіньбея Ерік Чжу Лилунь, який назвав подію "найсерйознішим масовим інцидентом в історії міста".

Нагадаємо, пожежа сталася в суботу ввечері на дискотеці в парку водних атракціонів "Басянь" (Formosa Water Park) в рамках фестивалю фарб Color Play Asia.

В повітрі вибухнула якась порошкоподібна речовина, яка саме - поки не встановили.

На подібних вечірках відвідувачів аквапарку зазвичай поливають різнокольоровими фарбами, які у великих кількостях розпилюють в повітрі перед головною сценою, де проходить музичне шоу.