Сьогодні вранці в порт Батумі увійшов ракетний есмінець Військово-морських сил США "Лабуні". На церемонії зустрічі корабля були присутні міністр оборони Грузії Тінатін Хідашелі і голова парламенту Давид Усупашвілі.Об це повідомляє Корреспондент.

"Візит американського військового корабля в черговий раз підтверджує бажання США затвердити відносини з союзниками НАТО і Грузією у вирішенні спільних цілей, пов'язаних з безпекою і стабільністю в Чорноморському регіоні", - каже посол США в Грузії Річард Норланд.

Відомо, що в рамках візиту есмінець разом зі Службою берегової охорони Грузії проведе спільні навчання.

"Відносини між Грузією і США зміцнюються, а також зміцнюються відносини між НАТО і Грузією", - сказав посол.

Матеріал по темі: Польща, Норвегія і Туреччина захистять Україну від авіаудару

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що міністр оборони США Ештон Картер 23 червня заявив, що в Болгарії, Латвії, Литві, Польщі, Румунії, Естонії і, можливо, Угорщини дислокують близько 1,2 тисячі одиниць бронетехніки, включаючи артилерійські системи, 250 танків Abrams і БМП Bradley.