Сьогодні увечері генеральний прокурор Єгипту Хішам Баракат помер від поранень, отриманих унаслідок теракту. Про це повідомляє Reuters.

Інцидент ставля у понеділок в Каїрі – біля кортежу генпрокурора вибухнула бомба. Посадовця та двох його охоронців із пораненнями госпіталізували. Баракат помер у лікарні.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що єгипетські судді та прокурори все частіше стають мішенню радикальних ісламістів, які виступають проти чинного президента Абдель Фаттаха Ас-Сісі та обурені вироками, винесеними членам організації "Брати-мусульмани". Раніше повідомлялося, що генпрокурора Єгипту госпіталізували через вибух у Каїрі.

Матеріал по темі: Після теракту в Тунісі на тиждень закривають мечеті

Нагадаємо, що сьогодні міліція Тунісу арештувала підозрюваних в організації теракту, спрямованого проти туристів на пляжі п'ятизіркового готелю у місті Сус.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цю подію визнали найкривавішою в історії Тунісу. Серед загиблих – громадяни Великої Британії, Німеччини, Португалії, Ірландії та Бельгії. Відповідальність за події минулої п'ятниці взяло на себе угруповання "Ісламська держава".