НАТО профінансувал програми в Україні за кошти, які передбачались Росії. Про це повідомляє Еспресо.TV.

Таку заяву зробив заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігор Долгов під час 11-ї асамблеї Громадської ліги Україна-НАТО.

"Після того, як співробітництво НАТО з Росією з початку агресії повністю припинили, майже всі кошти, які штаб-квартира НАТО планувала направити на розвиток співпраці з Росією, передані для проектів в Україні. Це не військовий аспект, але про це треба говорити", - повідомив він.

Матеріал по темі: НАТО побудує в Україні завод з виробництва патронів

Нагадаємо, що 29 червня НАТО в закритому режимі обговорили військову допомогу Україні. На засіданні в Брюсселі представники Альянсу розглянули представлену українською стороною концепцію розвитку ЗСУ до 2020 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На засіданні обговорювалося питання побудови в Україні заводу з виробництва патронів на заміну захопленому сепаратистами Луганського патронного заводу.