У Росії в Ханти-Мансійському автономному окрузі пропав багатоцільовий вертоліт Мі-8. Гвинтокрил виконував санітарні завдання.

Про це повідомляє прес-служба МНС Росії.

"За попередніми даними, 2 липня о 22 годині 29 хвилин з аеропорту міста Сургута вилетів вертоліт МІ-8. Транспортний засіб мав прибути в аеропорт міста Нижньовартовська для виконання санітарних завдань. Гвинтокрил летів у складі командира повітряного судна, другого пілота, бортмеханіка і двох медиків", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як "переодягали" Су-27: рулони кальки і терпіння (фото)

Підрозділи МНС та інші екстрені служби організували пошуково-рятувальні роботи із залученням повітряного судна і трьома наземними групами. Загалом до пошуково-рятувальної операції залучено понад 90 осіб і вісім одиниць техніки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Останній раз пілот виходив на зв'язок о 00:28.

Нагадаємо, у 2014 році пасажирський вертоліт Мі-8 розбився в околицях Нарьян-Мара (адміністративний центр Ненецького автономного округу РФ).

На борту перебувало семеро осіб: три члени екіпажу і четверо пасажирів. Двоє загинули, у чотирьох важкі травми, один пасажир практично не постраждав.