Бойовики "ІДІЛ" з Синайського півострова в Єгипті випустили декілька ракет з систем залпового вогню "Град" по південній частині Ізраїлю.

Про це повідомляє Reuters.

В результаті обстрілів ніхто не постраждав. Також не повідомляється про пошкодження якихось об'єктів на території Ізраїлю.

Відповідальність за обстріли взяли бойовики "Ісламської держави", які діють на Синайському півострові в Єгипті. Вони заявили, що випустили три ракети з "Граду" у напрямку Ізраїлю. Проте ізраїльські військові виявили на відкритій місцевості лише дві ракети.

Читайте також: "Ісламська держава" почала наступ на Єгипет

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Запуск ракет, ймовірно, пов'язаний із бойовими діями у Синаї між ісламістами та єгипетськими урядовими військами. Провінція Північний Синай є осередком напруженості в Єгипті. На півострові з жовтня діє режим надзвичайного стану і комендантська година. У середу під час найбільшого за усі роки штурму єгипетських сил безпеки на півострові загинули близько 70 чоловік. Серед них є бойовики, військові та мирне населення.

Нагадаємо, терористи "Ісламської держави" взяли на себе відповідальність за теракти у Тунісі.