Володимир Путін привітав Барака Обаму з Днем незалежності США телеграмою. Президент Росії висловив сподівання, що стосунки між країнами, незважаючи на розбіжності, "залишаються найважливішим чинником забезпечення стабільності і безпеки у світі".

Про це повідомили у прес-службі Кремля.

Путін заявив, що Росія і Америка зможуть вирішити найскладніші міжнародні проблеми і ефективно протистоятимуть глобальним загрозам і викликам, якщо побудують діалог на основі принципів рівноправності і взаємної поваги інтересів один одного.

Читайте також: Росія погрожує застосувати ядерну зброю

Нагадаємо, наприкінці червня голова РФ зателефонував президенту США для обговорення актуальних питань, у тому числі ситуації в Україні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обама, у свою чергу, наголосив про необхідность для Росії виконувати "Мінські угоди", включаючи виведення з території України своїх військ і техніки.