Активісти в Єревані погрожують щодня розширювати територію Електромайдана, якщо їхні вимоги не виконають.

6 липня учасники акції протесту на проспекті Баграмяна в Єревані пригрозили просунути барикади вперед, якщо влада не піде їм на поступки.

Зокрема, хоча б одна вимога мітингувальників має бути виконана до 21:00 6 липня, заявив один з членів координаційної групи акції боротьби проти подорожчання електроенергії Давид Санасарян, передає місцеве агентство News.am.

У разі відмови демонстранти планують провести акцію "Крок вперед".

"Кожного нового дня о 21:00, якщо ми не отримаємо відповіді на наші вимоги, ми будемо просувати сміттєві баки, які стали барикадами, на крок вперед", - сказав Санасарян.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: Мітингувальники в Єревані збираються змінювати тактику

Люди вийшли на мирну боротьбу, а не на битву, і протест досяг критичної точки, додав він.

"Ми не хотіли поспішати, але ряди демонстрантів порідішали. А влада того й хоче - поставити під сумнів нашу рішучість", - підкреслив активіст.

Також молодий чоловік закликав всіх не піддаватися на провокації, які можуть трапитися.

Нагадаємо, основні вимоги мітингувальників - це скасування антисоціального рішення про подорожчання електрики, покарання винних у насильстві над мирними демонстрантами та журналістами 23 червня, а також повернення старих тарифів з тенденцією до зниження.