Активні віряни влаштували погром на святкуванні ювілею російської радіостанції "Серебрянный дождь". Гендиректор станції Дмитро Савицький вимагає у прокуратури оцінити їхню поведінку.

Про це повідомляє ТСН.

За його словами, на концерт увірвалися більше сотні чоловіків і жінок під керівництвом кількох священиків у рясах, змітаючи охорону та перевертаючи рамки металошукачів.

"Жорстко розкидаючи всіх, хто траплявся їм на шляху, вони дісталися до сцени. За ті 40 метрів, що вони пройшли, від їх рук постраждало кілька людей. Не шкодували нікого - грубо розпихали, відштовхували, не звертали уваги ні на спроби хоча б дізнатися в чому справа, ні на спроби вступити в діалог", - розповів він.

Читайте також: У Росії готують нові чохли для iPhone із цитатами патріарха Кирила

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Згідно з інформацією, опинившись на сцені серед музикантів, "попи почали висмикувати шнури з апаратури, відштовхувати музикантів".

Натомість, фанатики заявили, що гучна музика заважає їм молитися, хоча найближчий храм розташований на далекій відстані від місця проведення свята.

Хтось із вірян також заявив, що присутні відзначають "бісівський" День незалежності США.

Щоб їх заспокоїти, організаторам довелося викликати поліцію. Після її приїзду фанатики швидко розійшлися.