Глава комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков запропонував відповісти на закриття рахунку "Росія сьогодні" у Великобританії арештом російських рахунків британської корпорації "Бі-бі-сі".

Про це депутат заявив під час прес-конференції в міжнародному агентстві.

"Мені здається, що методи тихої , не публічної дипломатії необхідно поєднувати з методами дзеркального дії. Чому б, скажімо, не застосувати ті ж заходи відносно телерадіокорпорації "Бі-бі-сі" в Москві", - зазначив він.

Також Пушков додав, що є й інші британські компанії, які займаються інформаційною діяльністю.

"Росію сьогодні", за його словами, звинувачують у пропаганді, проте "матеріали, які публікує і виводить в ефір "Бі-бі-сі" теж містять пропаганду, а також інформацію, яка не відповідає дійсності.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: В Англії наклали арешт на рахунок медіахолдингу "Росія сьогодні"

"Або всі ЗМІ діють спокійно, ніхто їх не чіпає, але якщо вони очікують такі правила гри, то чому вони очікують, що ми їх не будемо порушувати", - додав він.

Міністерство закордонних справ Росії зажадало від Великобританії роз'яснення з приводу закриття рахунку представництва "Росія сьогодні" у банку Barklay's. За інформацією МЗС, дії банку пов'язані з санкціями щодо гендиректора інформаційного агенства Дмитра Кисельова.