Америка відправила військові підрозділи до Кувейту для боротьби із терористами "Ісламської держави".

Про це повідомляє Reuters.

Відповідні дані підтвердили в адміністрації Дональда Трампа. Представники Білого дому заявили, що направили частину резервістів в рамках загальної спецоперації, яка окрім Кувейту охоплює також більшу частину територій Іраку та Сирії.

Зі свого боку силові відомства США пообіцяли координувати весь процес на відстані: надавати озброєння, реагувати на екстрені ситуації, які можуть виникати внаслідок провокацій ІД.

Слід зазначити, що свого часу частина американських солдатів вже перебазувалися до країни – рішення прийняв колишній американський президент Барак Обама. Стратегія, яку підтримують у новій адміністрації, дещо відрізняється від попередника Трампа. Вона спрямована на чітку роботу та своєчасні накази військового командування, а не затягування із проведенням спецоперацій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Міноборони США формує військові підрозділи для спецоперації зі звільнення Сирії від терористів ІД.