За останній три роки борг Великобританії перед Євросоюз досяг двох мільярдів євро.

Як повідомляє місцеве видання, Євросоюз звинувачує британську столицю у митних махінаціях: в 2013-2016 роках з Китаю через Лондон товари проходили по сфальсифікованій та фіктивній документації, тепер через махінації з митами Євросоюз вимагає два мільярди євро.

Зокрема, мова йде про різноманітний текстиль і взуття, які імпортували в Євросоюз за ціною, значно меншою за собівартість. Крім того, представники Європейського бюро по боротьбі з шахрайством стверджують, що Британія до цього дня продовжує наживатися на подібних махінаціях.

Також зазначається, що Єврокомісія прийме остаточне рішення про фінансові претензії до Лондону. У британському уряді, в свою чергу, максимально серйозно поставилися до такої заяви і запевнили, що "проведуть ретельне розслідування на митницях".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Британія знайшла спосіб, як не платити "неустойку" за Brexit.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще