Марк Цукерберг поділився із прихильниками радісною новиною – засновник Facebook незабаром стане батьком вдруге.

Про це він написав на сторінці у соцмережі.

Дружина Прісцила нещодавно ощасливила чоловіка звісткою про те, що вона вагітна і швидше за все, у них знову народиться дівчинка.

Цукерберг додав, що перші пологи його обраниця перенесла дуже тяжко, тому вони навіть не думали про те, що зважаться пройти це ще раз, але потім всі вагання розвіялися.

"Сподіваюсь, дитина народиться здоровою, і у Макс нарешті з'явиться сестра", - написав він.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Відомо, що створили сім'ю вони близько п'яти років тому – у колишнього студента Гарварда одразу виникла симпатія до своєї подруги Чан, яка, до речі, погодилася стати дружиною не одразу. Вони навчалися на різних факультетах – майбутній багатій мріяв стати психологом, а Прісцилла – медиком.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що першу річницю свого батьківства відзначив засновник Facebook. Цукерберг привітав доньку Максиму та дружину Прісциллу зворушливими світлинами.